חגית לב "הארי" - פורסם באתר התנועה למען עתיד ילדינו |
ייעוץ גירושין חינם
       עמוד ראשי        אודות        שאלות תשובות        מאמרים        פרסומים בתקשורת        מילון מונחים        רוצה להתגרש?        צור קשר

גישור, הפתרון היעיל ל גירושין
אם כלו כל הקיצין והחלטתם לפרק את הזוגיות ולהתחיל את תהליך ה גירושין, תתחילו לחשוב גם כלכלית, בשל העלויות הכבדות של תביעות גירושין, יותר ויותר ישראלים מתגרשים בגישור ונמנעים ממאבק גירושין משפטי לא נעים.
גישור גירושין - פרטים נוספים

נישואים חד מיינים, פצצת גירושין מתקתקת
הולדת ילדים במסגרת חד מינית משולשת או מרובעת את הסיכוי ל תביעות גירושין, ועלולה ליצור תסבוכות קשות שבית המשפט יפסוק בהן פעמים רבות שלא לטובת הילד, ובוודאי שלא מן הצדק, אלא על פי חוק דיני משפחה ו תביעות גירושין.
גירושין חד מיניים - פרטים נוספים

תביעות גירושין - פינוי דירה
באפשרותך להגיש תביעה לאכיפת סעיפים בהסכם ה גירושין ובמסגרתה לעתור לפינוי הבעל מהדירה ולמינוי כונס נכסים שיפעל למכירת הדירה (כינוס הנכסים כרוך בעלויות כספיות אותן עליך לקחת בחשבון). ניתן גם לתבוע פיצויים בגין הפרת ההסכם, וזאת במסגרת התביעה של דיני משפחה.
תביעות גירושין - פרטים נוספים

עריכת דין - חגית לב, גירושין וגישור
עו"ד חגית לב מומחית להסכמי ממון, תביעות גירושין וגישור. היא פיתחה מיומנות ומומחיות ספציפית בכל הקשור בניסוח הסכמי ממון. כל זאת במסגרת התמחותה הכללית בכל הקשור ל, עריכת דין ו תביעות גירושין והסכמי גירושין.
עריכת דין - פרטים נוספים

 

מפת הגעה
 

חגית לב "הארי" - פורסם באתר התנועה למען עתיד ילדינו

רביעי, 17 אוקטובר 2007
נכתב על ידי דרור צעירי

בין כל שלל הנשים שנכחו בתת הוועדה בלטה בנשיותה עורכת הדין המקסימה חגית לב, חגית בדבריה הבהירה בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים את עמדתנו, כשהיא מדגישה שהיא באה מהשטח, ומכירה את המצב לאשורו.

להודות על האמת התרשמתי, זה בא לי בהפתעה גמורה, וממבט מהיר הבחנתי שההתרשמות איננה רק שלי,כשחגית דיברה שמעתי מאחורי סדרת לחישות זועמות משתי "חביבות הקהל" ציפי נחשון- גליק ורונית צור, "מה היא עושה לנו??, היא לא נורמלית, אני בשוק."כולל ציקצוקי לשון באוקטבות שונות,

שאף אחד לא יבין לא נכון, צקצוקים אלו מצד השתיים, ליוו את דבריהם של רוב הדוברים, שרובם ככולם נתנו את הכל ודיברו ישירות מהבטן, בנחישות ,בעוצמה ומבלי להכנס להתנצלויות ולקחת אשמה על המצב של האישה המוכה או הנרצחת, או להכנס לדיוני סטטיסטיקה למיניהם, המסר הועבר, אנו בני אדם ואבות לילדינו ולא ניתן יותר להתעלל בנו,

כל הכבוד לכולם, למשה אברג'יל, לאלון איבן,לגיל רונן,ליקי,לרז משגב,לאריאל לוין, למלכא,לפיני זהר, לרוני שטרן, ולמיכאל קרונגהאוס, שיצגו את הגבר הישראלי וילדיו, בחזית נחושה, אחידה וחזקה, תודה לכולם !!!

אבל לך חגית מגיעה תודה מיוחדת.
http://www.yeladeinu.info/

 
המידע באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי, לתיאום ייעוץ משפטי בנושאי דיני משפחה, עריכת דין וגירושין לחץ כאן
| דיני משפחה - ראשי | | אודותנו | | עריכת דין | | גירושין | | מפת אתר | | מפתח לרשת | | dhruahi | | כתבו לנו |
הוקם על ידי מפתח לרשת פתרונות הקמה וניהול אתרי אינטרנט מבוסס מערכת בייבי תום